SnelStart 11 loopt vast na update Windows Vista

Klik voor informatie over Menu Administratie Klik voor informatie over Menu Programma Klik voor informatie over Menu Onderhoud Klik voor informatie over Menu Overzicht Klik voor informatie over Menu Extra Klik voor informatie over Menu Venster Klik voor informatie over Menu Help (F1) Klik voor informatie over Inkopen Klik voor informatie over Verkopen Klik voor informatie over Boekhouden Klik voor informatie over Bankieren Klik voor informatie over Klanten Klik voor informatie over Leveranciers Klik voor informatie over Voertuigen Klik voor informatie over Artikelen Klik voor informatie over Help Klik voor informatie over Installatie van Snelstart Klik voor informatie over Online werken Klik voor informatie over SQL Klik voor algemene informatie Klik voor informatie over de laatste versie van SnelStart Classic
SnelStart 11 loopt vast na update Windows Vista

Op 9 juni 2015 heeft Microsoft een update uitgebracht voor Windows Vista. Deze update veroorzaakt een probleem met de zoekfunctie binnen SnelStart 11. Dit komt doordat de update van Microsoft (KB3057839) de input van de gebruiker op een andere manier valideert, wat de invoer binnen de zoekfunctie van SnelStart 11 blokkeert.

Wat te doen:

Om verder te kunnen werken met SnelStart is een mogelijkheid om de update te verwijderen. Het gaat om de update met nummer KB3057839. Hoe u deze kunt verwijderen van uw computer kunt u lezen op http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/remove-update#1TC=windows-vista. Na het verwijderen van de update moet uw computer worden herstart.

LET OP: Voor eventuele problemen die hieruit voortvloeien draagt SnelStart geen verantwoording.

Een andere mogelijkheid is om uw weergave instellingen aan te passen, dat kunt u als volgt doen:

Stap 1 Rechter muisklik op het bureaublad

Stap 2 Klik op persoonlijke voorkeur aanpassen

Stap 3 Ga naar beeldscherminstellingen en zet de kleurdiepte op Normaal (16-bits)

Stap 4 Ga naar kleur en vormgeving van vensters en pas kleurenschema aan naar Windows Vista Basic

Article ID: 1635, Created On: 7/6/2015, Modified: 10/22/2015