Windows 8

Klik voor informatie over Menu Administratie Klik voor informatie over Menu Programma Klik voor informatie over Menu Onderhoud Klik voor informatie over Menu Overzicht Klik voor informatie over Menu Extra Klik voor informatie over Menu Venster Klik voor informatie over Menu Help (F1) Klik voor informatie over Inkopen Klik voor informatie over Verkopen Klik voor informatie over Boekhouden Klik voor informatie over Bankieren Klik voor informatie over Klanten Klik voor informatie over Leveranciers Klik voor informatie over Voertuigen Klik voor informatie over Artikelen Klik voor informatie over Help Klik voor informatie over Installatie van Snelstart Klik voor informatie over Online werken Klik voor informatie over SQL Klik voor algemene informatie Klik voor informatie over de laatste versie van SnelStart Classic Klik voor informatie over Snelstart XD

SnelStart op Windows 8

In november 2012 bracht Microsoft een nieuwe versie van het besturingssysteem Windows uit. Deze nieuwe loot aan de Windows-stam heet Windows 8. Het uiterlijk van Windows 8 is meer gericht op het gebruik op een tablet, maar functioneert op uw PC uiteraard ook goed. Onder deze moderne jas treffen we echter nog een op Window 7 gelijkende werkomgeving aan.

Als MicroSoft certified partner spreekt het voor zich dat SnelStart volledig is aangepast voor gebruik met Windows 8.
SnelStart werkt met Windows 8, Windows 8 Pro en Windows 8 Enterprise, niet met Windows 8 RT.

Na installatie van SnelStart krijgt u een eigen tegel waarmee u het programma kunt opstarten. Vervolgens kunt u in uw vertrouwde omgeving verder werken.

• SnelStart Classic versie 10.7x is aangepast voor Windows 8 (m.u.v. Windows 8 RT)
      • SnelStart 11 is Windows 8 gecertificeerd en functioneert uitstekend met Windows 8 (m.u.v. Windows 8 RT)
      De meest recente release van SnelStart kunt u hier downloaden en installeren.

Article ID: 714, Created On: 11/13/2012, Modified: 2/25/2014