Actions
Share

Installeren SnelStart 11

Klik voor informatie over Menu Administratie Klik voor informatie over Menu Programma Klik voor informatie over Menu Onderhoud Klik voor informatie over Menu Overzicht Klik voor informatie over Menu Extra Klik voor informatie over Menu Venster Klik voor informatie over Menu Help (F1) Klik voor informatie over Inkopen Klik voor informatie over Verkopen Klik voor informatie over Boekhouden Klik voor informatie over Bankieren Klik voor informatie over Klanten Klik voor informatie over Leveranciers Klik voor informatie over Voertuigen Klik voor informatie over Artikelen Klik voor informatie over Help Klik voor informatie over Installatie van Snelstart Klik voor informatie over Online werken Klik voor informatie over SQL Klik voor algemene informatie Klik voor informatie over de laatste versie van SnelStart Classic Klik voor informatie over Snelstart XD
Installeren SnelStart 11
Europa is op weg naar een gezamenlijke betaalmarkt waar iedereen op dezelfde manier gaat betalen: de Single Euro Payments Area (SEPA). Hierdoor vinden er belangrijke wijzigingen plaats. Uw rekeningnummer (IBAN) wordt aangepast en er komen een nieuw systeem en nieuwe regels voor het maken van betaal- en incasso-opdrachten. Vanaf 1 februari 2014 dient iedereen, zowel bedrijven als consumenten, gebruik te maken van deze nieuwe betaalwijze.

 Na het openen en bijwerken van uw administratie(s) in SnelStart 11 is het niet meer mogelijk deze te openen met een oudere versie. Het is daarom belangrijk dat u een back-up maakt van uw administratie(s) voordat u SnelStart 11 installeert.

SnelStart Software is uitsluitend als download te verkrijgen en verschijnt niet meer op CD-rom!
 
Om SnelStart 11 te kunnen downloaden en de bijbehorende licentiecode te verkrijgen, dient u in te loggen op Mijn SnelStart op onze website. Het is daarvoor van belang dat u beschikt over een geldig serviceabonnement. 
SnelStart 11 wordt geïnstalleerd naast oudere versies van SnelStart (V6 t/m V10). U krijgt dan een nieuw pictogram op uw bureaublad. 

 SnelStart 11 maakt gebruik van .Net Framework 4.0. Als dit niet op uw computer aanwezig is wordt dit tijdens de installatie van SnelStart gedownload en geïnstalleerd.


Article ID: 832, Created On: 3/28/2013, Modified: 12/11/2013